pondělí 10. srpna 2015

Léto na terase


Léto je v plném proudu a vysoké teploty přetrvávají až do pozdních hodin. Neobvykle teplé večery přímo vybízí k posezení venku na zahradní terase, ideálně na kvalitním zahradním nábytku ze dřeva. Že ještě nemáte u domu svoji terasu? Pojďme se podívat na to, jakou zahradní terasu si můžete vybrat. 

Dřevěné terasy

Stále oblíbenější jsou terasy z exotických dřevin typu teak, banghkiraj nebo merbau. Tyto dřeviny se vyznačují vysokou odolností materiálu a terasa má díky tomuto dřevu zajímavé zbarvení. O dřevěnou terasu je však potřeba se řádně starat, samozřejmostí by mělo být ošetření terasových prken ochranným nátěrem, ideální je ošetření Osmo color nátěrem.

WPC terasy

Tyto terasy kombinují vlastnosti dřevěných materiálů a plastu, proto jsou vysoce odolné a skoro bezúdržbové. Můžete počítat s jejich vysokou životností, která se počítá na desetiletí. Protiskluzová ochrana brání uklouznutí a materiál nedělá třísky, proto na terase můžete bez obav chodit bosi. 

Výprodej zahradního nábytku 

Ať se již rozhodnete pro jakýkoliv typ terasy, základem by měl být kvalitní zahradní nábytek ze dřeva. Takový nábytek můžete v tomto období koupit za bezkonkurenční ceny v nějakém z výprodejů zahradního nábytku.

Užijte si zbytek léta na vaší terase se sklenkou dobrého vína a napište nám, jaký typ terasy máte a jak jste spokojeni. 




Žádné komentáře:

Okomentovat